20 februára 2012

Mňam ~~~

Niekoľko "jedno-hodinových" hrdiniek... načíname správnym stravovaním! (*__*)

Dáte si...?

r.a.b


2 komentáre:

  1. Ahoj,
    neviem síce kde by som ti mal napísať komentár, tak ti ho napíšem tu.
    V prvom rade musím povedať, že je super ak toto prekladáš. Je to jedna báječná manga a budem rád keď to budeš prekladať aj naďalej.
    K tvojmu prekladu: Je výborný! Síce si nepamätám niektoré časti ale nášiel som tam aj nejaké tie chybičky krásy, ako sú gramatické chyby alebo slovosled. No to sa dá nevšimnúť. Neviem či si to aj sám čistíš, ale je to celkom pekne urobená finálna verzia. Neviem ani v akom rozpätí ich vydávaš ale to je jedno lebo sám z vlastnej skúseností viem že na preklad si musíš nájsť čas.
    Takže skús si na neho nájsť čo najviac času aby som mohol opäť čítať tvoje preklady a posúdiť ich.
    S pozdravom
    Sekko

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že toto miesto je na komentáre ako stvorené... Prípadne aj komentárová sekcia na mangaFANe (^_^')
    Aby to neznelo ako nedotklivosť - za kritiku sme vďační - ale prípadné chyby v gramatike a slovoslede prosíme konkretizovať, lebo sme si aj Gracq, aj ja istí, že na pravopise slovenčiny si dávame dosť záležať. (^_^')
    Pravdaže, pokiaľ nejde o schválne "chyby" v dôsledku toho, ako má spôsob vyjadrovania danej postavy vyznieť... To sa však zväčša odráža akurát tak na zvolenom slovníku. (No, možno ešte tak na slovoslede, ale ten je v slovenčine dosť voľný, takže jeho použitie je čiastočne iba otázkou vkusu...)
    Každopádne si ceníme odozvu a to, že sa ti naše preklady páčia. Pracovný podiel nájdeš tu. Snažíme sa nájsť si ten čas, ale na hobby toho pracujúcemu človeku s rodinou (aj keď veľmi chápavou) veľa zo dňa nezostane... Našťastie nie vždy (^_~)

    OdpovedaťOdstrániť